|
-30%
Carte LEGO City \"În zbor\" cu minifigurină
-30%
Carte LEGO City În zbor cu minifigurină

Carte LEGO City "În zbor" cu minifigurină

(0 păreri)

Carti LEGO

Cartea este însoţită de o minifigurină LEGO City – Şeful controlorilor de trafic – şi de câteva piese LEGO.

  • Cod produs:
    LMI-8
  • Numar piese:
    8
  • Varsta recomandata:
    5 + ani

18,13 Lei
25,90 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

LMI-8 - Carte LEGO City "În zbor" cu minifigurină Carti LEGO

+CADOU: LEGO Ninjago 5004393 Stone Armor Cole

În această carte de activităţi vei găsi nu doar o poveste minunată ci şi ghicitori interesante care te vor duce în marea finală a întregii aventuri. Cartea este însoţită de o minifigurină LEGO® City – Şeful controlorilor de trafic – şi de câteva piese LEGO. - Pagini: 24 - Dimensiuni: 21 x 29 cm. - ISBN: 9786069371473 La Aeroportul din LEGO City se întâmplă lucruri ciudate. Ajută-l pe şeful controlorilor de trafic să rezolve misterul care a dus la dispariţia turnului de control. Rezolvă ghicitorile şi te vei distra pe cinste. Nu uita! Cartea conţine o minifigurină cu eroul acţiunii. Află mai multe despre aceste cărţi din articolul Cărţi LEGO: Poveşti cu personajele LEGO preferate

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: