Cum cumpăr

Toate produsele afişate pe site sunt disponibile în stoc ! Preţurile afişate pe site conţin TVA. La preţul produselor se adaugă taxa de transport daca valoarea comenzii este sub 250 RON, peste această valoare livrăm GRATUIT.

Comenzile se pot trimite online, sau, dacă nu doriţi să vă înregistraţi pe site, sau vi se pare mai usor, puteţi suna, înregistrăm şi comenzi telefonice. Numerele de telefon la care ne găsiţi sunt urmatoarele: 0755 – 133 293, 0745 – 822 744 sau 0264 – 414 422, de luni până vineri de la ora 8 la ora 17.

In cazul in care trimiteti comanda online, daca ati parcurs toti pasii corect, veti primi in mod automat un e-mail cu confirmarea comenzii.

Dupa ce comanda a fost procesata si expediata va vom trimite inca un e-mail cu confirmarea expedierii coletului, e-mail ce va contine toate datele comenzii, modalitatea de transport si numarul de AWB in cazul in care ati selectat livrare prin firma de curierat.

Daca ati trimis comanda online si nu ati primit e-mailul de confirmare, sau a trecut o zi lucratoare si nu ati primit e-mailul cu confirmarea expedierii coletului inseamna ca nu ati parcurs corect toti pasii pentru plasarea comenzii online si comanda nu a ajuns la noi. In acest caz va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0755 – 133 293.

Magazinul online www.clevertoys.ro nu este site de distribuţie. Pentru oferta de distribuţie consultaţi pagina www.cltd.ro sau sunaţi la telefon 0756090032. Clever Toys îşi rezervă dreptul de a şterge din sistem, fără notificare prealabilă, comenzile suspecte de distribuţie.

Cum plătesc

  • Ramburs – veti plati numerar la preluarea coletului de la curier.
  • Transfer bancar – veti plati prin virament bancar conform confirmarii de comanda. Confirmarea de comanda contine toate datele necesare pentru efectuarea virmanetului bancar. Vom expedia coletul indata ce primim dovada de plata prin mail la adresa contact@clevertoys.ro sau intra banii in cont.
  • Numerar sau cu cardul in depozitul de pe Calea Baciului nr. 87 din Cluj, sau in magazinul din Bucuresti, str. Brates nr. 16.
  • Cu cardul - Puteti plati cu card bancar VISA sau MASTER CARD. Dupa ce ati parcurs pasii necesari pentru finalizarea comenzii veti fi transferat catre pagina securizata Romcard unde veti putea introduce datele necesare pentru procesarea platii.

Clienții care au refuzat preluarea unei comenzi anterioare pot opta doar pentru plata prin transfer bancar sau plata cu cardul. Comanda se va expedia doar în momentul în care contravaloarea comenzii este vizibilă în contul Clever Toys.

Livrare

Livram colete oriunde in tara prin firma de curierat rapid. Pretul de livrare prin curier este de 9.99 RON cu TVA inclus.

Comenzile ale caror valoare depaseste suma de 250 RON sunt livrate GRATUIT.

Coletele expediate prin firma de curierat rapid ajung la destinatie oriunde in tara in maxim 2 zile lucratoare. În perioadele aglomerate (de Crăciun, de Moş Nicolae, de Paşti, de 1 iunie, etc.) sau în perioadele cu condiţii meteorologice nefavorabile, pot apărea întârzieri.

Comenzile receptionate pana la ora 15:00 se expedieaza in aceeasi zi, iar cele receptionate dupa ora 15:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Comenzile pot fi ridicate personal si de la punctele de ridicare din Cluj și București. Ridicările personale din Bucuresti pot fi ridicate a doua zi lucrartoare începând cu ora 14.00.

Atenţie! Pregătirea comenzilor de piese LEGO poate dura între 2-4 zile lucrătoare.

Nu mai livrăm colete prin Poşta Română! După 5 ani de experienţe neplacute cu coletele poştale (colete returnate din cauza neînştiinţării destinatarilor, cozi interminabile, servicii dezagreabile, umilinţe) am decis să renunţăm la acest serviciu. Ne cerem scuze faţă de clienţii noştri fideli care au preferat livrarea prin Poştă până acum. Vă asigurăm că pachetele ajung la destinaţie prin intermediul curierilor în toate localităţile în care ajunge şi Poşta Română, iar dacă nu doriţi să primiţi colete acasă sau la serviciu, există posibilitatea ridicării lor de la sediile de curierat din localitatea Dumneavoastră!

Returul produselor

Potrivit articolului 9 alin. 1 din O.U.G. nr. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Aşadar, aveţi dreptul de vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua „la care dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, intraţi în posesia fizică a produselor”. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail. Adresa de comunicare este: S.C. Clevertoys S.R.L., str. Calea Baciului nr. 87, Complex Logistic Coratim, Tronson 4, judeţ Cluj, fax: 0264 414 422, email: contact@clevertoys.ro. „De asemenea, puteţi completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru www.clevertoys.ro, Formularul standard de retragere sau orice altă declaraţie neechivocă. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.”

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la Dvs., inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia Dvs. de a vă retrage din prezentul contract.

Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare. În nici un caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.
Menţionăm că :„putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada ca aţi trimi0s înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.”

„Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă la adresa S.C. Clevertoys S.R.L., str. Calea Baciului nr. 87, Complex Logistic Coratim, Tronson 4, judeţ Cluj sau str. Intrarea Brateş nr. 16, Bucureşti, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.”

Potrivit art. 14 alin. 2 din O.U.G. nr. 34/2014 „va trebui sa suportaţi costul direct al returnării produselor.”

Potrivit art. 14. alin. 3 din O.U.G. nr. 34/2014 „sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.” Diminuarea valorii produsului se suportă de Dvs. Suma reprezentând diminuarea valorii produsului se va scădea din suma ce vi se cuvine ca urmare a exercitării dreptului de retragere.