Termeni și condiții

Site-ul www.clevertoys.ro este administrat de S.C. Clever Toys S.R.L.

Accesarea, vizitarea şi comandarea produselor de pe site-ul www.clevertoys.ro implică acceptarea termenelor şi condiţiilor prezentate în continuare. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceste informaţii înainte de a face o comandă, întrucat acest fapt implică acceptul dumneavoastră în ceea ce priveşte condiţiile mai jos menţionate.

S.C. Clever Toys® S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor termene si conditii, precum si orice modificari a site-ului www.clevertoys.ro fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Intregul continut al site-ului clevertoys.ro incluzand elemente de design si grafica web, imagini, este proprietatea S.C. Clever Toys® S.R.L. si este protejat conform legii drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris a proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul www.clevertoys.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii fara acordul scris al acesteia.

S.C. Clever Toys® S.R.L isi rezerva drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand conditiile o impun. Schimbarile de pret nu afecteaza comenzile receptionate deja ! Toate preturile afisate pe www.clevertoys.ro includ TVA. Reducerile de preț sunt valabile în limita stocului disponibil.

Magazinul online www.clevertoys.ro nu este site de distribuţie. Pentru oferta de distribuţie consultaţi pagina www.cltd.ro sau sunaţi la telefon 0756090032. Clever Toys îşi rezervă dreptul de a şterge din sistem, fără notificare prealabilă, comenzile suspecte de distribuţie.

Intrucat exista posibilitatea ca unele produse sa nu mai fie disponibile, datorita modificarilor de stoc aparute intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, S.C. Clever Toys® S.R.L garanteaza ca utilizatorul va fi anuntat in 24 de ore pentru solutionarea problemei. Eventualele divergente vor putea fi solutionate pe cale amiabila, sau in caz contrar, ne vom adresa instantelor judecatoresti competente din Romania.

Pentru orice reclamații, vă rugăm să ne contactați la telefon 0755 133 293 sau prin email la adresa contact@clevertoys.ro și vă vom răspunde în termen de 2 zile lucrătoare.

Procedura de comandă

Toate produsele afişate pe site sunt disponibile în stoc. Preţurile afişate pe site conţin TVA. La preţul produselor se adaugă taxa de transport daca valoarea comenzii este sub 250 RON, peste această valoare livrăm GRATUIT.

Comenzile se pot trimite online, sau, dacă nu doriţi să vă înregistraţi pe site, sau vi se pare mai usor, puteţi suna, înregistrăm şi comenzi telefonice. Numerele de telefon la care ne găsiţi sunt următoarele: 0755 – 133 293 sau 0745 – 822 744, de luni până vineri de la ora 9:00 la ora 17:00.

In cazul in care trimiteti comanda online, daca ati parcurs toti pasii corect, veti primi in mod automat un e-mail cu confirmarea comenzii.

Dupa ce comanda a fost procesata si expediata va vom trimite inca un e-mail cu confirmarea expedierii coletului, e-mail ce va contine toate datele comenzii, modalitatea de transport si numarul de AWB in cazul in care ati selectat livrare prin firma de curierat.

Daca ati trimis comanda online si nu ati primit e-mailul de confirmare, sau a trecut o zi lucratoare si nu ati primit e-mailul cu confirmarea expedierii coletului inseamna ca nu ati parcurs corect toti pasii pentru plasarea comenzii online si comanda nu a ajuns la noi. In acest caz va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0755 – 133 293.

Magazinul online www.clevertoys.ro nu este site de distribuţie. Pentru oferta de distribuţie consultaţi pagina www.cltd.ro sau sunaţi la telefon 0756090032. Clever Toys îşi rezervă dreptul de a şterge din sistem, fără notificare prealabilă, comenzile suspecte de distribuţie.

Plata

Ramburs – veti plati numerar la preluarea coletului de la curier.
Transfer bancar – veti plati prin virament bancar conform confirmarii de comanda. Confirmarea de comanda contine toate datele necesare pentru efectuarea virmanetului bancar. Vom expedia coletul indata ce primim dovada de plata prin mail la adresa contact@clevertoys.ro sau intra banii in cont.
Numerar sau cu cardul la punctul de ridicare din Cluj (Calea Baciului nr. 87).
Plata online cu cardul - Puteti plati cu card bancar VISA sau MASTER CARD. Dupa ce ati parcurs pasii necesari pentru finalizarea comenzii veti fi transferat catre pagina o securizata unde veti putea introduce datele necesare pentru procesarea platii.
Clienții care au refuzat preluarea unei comenzi anterioare pot opta doar pentru plata prin transfer bancar sau plata cu cardul. Comanda se va expedia doar în momentul în care contravaloarea comenzii este vizibilă în contul Clever Toys.

Livrarea

Livram colete oriunde in tara prin firma de curierat rapid. Pretul de livrare prin curier este de 9.99 RON cu TVA inclus.

Comenzile ale caror valoare depaseste suma de 250 RON sunt livrate GRATUIT.

Comenzile sunt expediate din depozitul nostru în max. 2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Coletele expediate prin firma de curierat rapid ajung la destinatie, de obicei, în 2 - 3 zile lucratoare. În perioadele aglomerate (de Crăciun, de Moş Nicolae, de Paşti, de 1 iunie, etc.) sau în perioadele cu condiţii meteorologice nefavorabile, pot apărea întârzieri.

Comenzile pot fi ridicate personal si de la punctul de ridicare din Cluj.

Atenţie! Pregătirea comenzilor de piese LEGO la bucată poate dura între 2-4 zile lucrătoare.

Returul

Potrivit articolului 9 alin. 1 din O.U.G. nr. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Aşadar, aveţi dreptul de vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua „la care dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, intraţi în posesia fizică a produselor”. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă într-un plic la adresa noastră de comunicare sau electronic, prin fax sau e-mail. Adresa de comunicare este: S.C. Clever Toys® S.R.L., str. Calea Baciului nr. 87, Complex Logistic Coratim, Tronson 4, localitate Cluj-Napoca, judeţ Cluj, Tel: 0755 133 293, email: contact@clevertoys.ro. La cererea Dvs., transmisă prin e-mail la contact@clevertoys.ro, vă punem la dispoziţie Formularul standard de retragere, pe care după completare îl puteţi transmite prin oricare dintre modalităţile sus arătate. Atunci când optaţi pentru transmiterea deciziei de retragere în format electronic, vă vom transmite, fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.”

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la Dvs., inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia Dvs. de a vă retrage din prezentul contract.

Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare. În nici un caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Menţionăm că :„putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada ca aţi trimi0s înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.”

„Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă la adresa S.C. Clever Toys® S.R.L., str. Calea Baciului nr. 87, Complex Logistic Coratim, Tronson 4, localitate Cluj-Napoca, judeţ Cluj, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.”

Menţionăm că primim exclusiv retururile expediate prin firme de curierat rapid sau cele predate personal la punctele de ridicare mai sus menţionate. NU ridicam colete de la Poşta Română.

Potrivit art. 14 alin. 2 din O.U.G. nr. 34/2014 „va trebui sa suportaţi costul direct al returnării produselor.”

Potrivit art. 14. alin. 3 din O.U.G. nr. 34/2014 „sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.” Diminuarea valorii produsului se suportă de Dvs. Suma reprezentând diminuarea valorii produsului se va scădea din suma ce vi se cuvine ca urmare a exercitării dreptului de retragere.

Garanţia produselor

Garanţia este certitudinea conformităţii unui produs şi se aplică oricărui produs cumpărat de pe site-ul www.clevertoys.ro.

Pentru a beneficia de garanţie vă rugăm să păstraţi factura emisă către Dvs.

În conformitate cu prevederile art. 2 pct. a din Legea nr. 449/2003 şi a art. 2 pct. 2 din Ordonanţa nr. 21/1992, garanţia se acordă numai consumatorilor persoane fizice sau grupurilor de persoane fizice, care achiziţionează/dobândesc şi/sau utilizează produse în afara activităţii lor profesionale sau comerciale.

Termenul de garanţie este de 24 luni de la data cumpărării produsului. În această perioadă consumatorul, în funcţie de natura produsului neconform, este îndreptăţit să ceară, fără plată, completarea pieselor lipsă din seturi, respectiv înlocuirea produsului, atunci când neconformitatea priveşte alte produse decât seturile LEGO sau LEGO DUPLO. Lipsa unor piese din seturile LEGO sau LEGO DUPLO trebuie adusă la cunoştinţa vânzătorului în termen de 15 zile de la cumpărare. Completarea setului LEGO sau LEGO DUPLO cu piesele lipsă, respectiv înlocuirea produsului se va face în termen de 15 zile de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsului. Atunci când completarea setului LEGO sau LEGO DUPLO cu piesele lipsă nu este posibilă, respectiv celelalte produse nu pot fi înlocuite, consumatorul poate cere rezoluţiunea contractului. Rezoluţiunea nu poate fi solicitată dacă lipsa de conformitate este minoră.

Toate produsele se folosesc potrivit destinaţiei lor. Jucăriile doar pentru construit, potrivit instrucţiunilor de utilizare, cutiile de depozitare doar pentru depozitarea jucăriilor, în limita de greutate şi volum permisă, cănile, cutiile de sandwich şi alte asemenea doar pentru servirea de băuturi, respectiv depozitarea mâncării etc. Produsele sunt destinate a fi folosite în interior, sub sancţiunea pierderii garanţiei. Uzura normală a produsului, ruperea sau zgârierea acestuia ca urmare a lovirii sale, decolorarea, incendierea sau deteriorarea ca urmare a expunerii la soare sau la o altă sursă puternică de căldură sau a contactului cu apa, vopsirea produsului de către client, defectele produse de condiţiile improprii de utilizare şi depozitare, curăţarea prin metode improprii sau cu substanţe neadecvate, spargere / ciobirea produselor din ceramică, nu sunt acoperite de garanţie. Produsele consumabile nu beneficiază de garanţie (creioane, radiere etc.).

Preţul cuprinde costurile colectării, tratării şi eliminării în condiţii de protecţie a mediului ale EEE şi ale bateriilor / acumulatorilor portabili. Descarcă documentul în format PDF: Informare-clienti-EEE-si-BA.

Voucherele cadou CleverToys

1. Cuponul valoric este de unica utilizare, astfel încat cumparaturile trebuie sa aiba o valoarea cel putin egala cu valoarea cuponuluii, urmand ca eventuala diferenta sa fie achitata in numerar sau prin plata cu cardul. La achizitiile cu voucherele cadou CleverToys nu se acorda rest.

2. Titularul voucherului cadou CleverToys nu este îndreptatit sa solicite contravaloarea sumei inscrise pe cupon si nu il poate folosi pentru achizitionarea altui voucher cadou CleverToys.

3. Voucherele cadou CleverToys sunt netransmisibile, nu pot fi revândute sau rambursate.

 

Marcă înregistrată

Clever Toys®, logo-ul CleverToys şi denumirea "pune-ţi mintea la joacă" sunt Marcă Înregistrată la OSIM prin Certificatul de înregistrare a mărcii nr. 132163 din 04.03.2014.