|

Garanția CleverToys

Cumpără cu încredere!

  • Toate produsele din acest magazin online sunt originale și beneficiază de garanție.
  • Oferim Retur și schimb de produse, indiferent de motiv.

Produsele achizițonate de la noi beneficiază de garanție, pe baza facturii, timp de:
24 de luni de la data achiziționării, pentru seturi LEGO, seturi LEGO DUPLO, piese LEGO și ceasuri LEGO.
30 de zile de la data achiziționării pentru produsele licențiate: ghiozdane, penare, genți, sticle pentru apă, cutii de sandwich, cutii de depozitare, brelocuri cu LED, lămpi, haine, cărți, lenjerii de pat.

CleverToys înseamnă:

Servicii de calitate. Răspundem la telefon cu promptitudine, suntem informaţi şi drăguţi. Cunoaştem seturile LEGO şi te ajutăm să alegi cadourile potrivite.

Sortimentaţie bogată de seturi LEGO. La noi vei găsi cele mai noi seturi apărute, dar şi seturi vechi, greu de găsit. Toate sunt disponibile instant, pentru că lucrăm numai cu stoc.

Piese LEGO la bucată. Poți alege din cele peste 3 000 de tipuri Piese LEGO individuale şi Minifigurine LEGO. Dacă ai pierdut o piesă sau vrei să construieşti ceva original, poţi comanda piese la bucată. Chiar şi numai una, pentru că nu impunem un minim de comandă.

Mai mult decât jucării. Suntem primii care au adus în România produsele licenţiate LEGO: Ghiozdane şi genţi LEGO Bags, Haine LEGO Wear, brelocuri şi lanterne LEGO LED Lite, ceasuri LEGO ClicTime, cutii de depozitare în formă de cărămizi LEGO şi cărţi tematice LEGO.

Concursuri LEGO. Periodic, ne răsfăţăm clienţii cu concursuri şi tombole oferind  premii valoroase.

Marcă înregistrată. Clever Toys®, logo-ul CleverToys şi denumirea "pune-ţi mintea la joacă" sunt Marcă Înregistrată la OSIM prin Certificatul de înregistrare a mărcii nr. 132163 din 04.03.2014.