|

Retur și schimb

Știm cât este de greu să alegi un cadou pentru un copil.

Se poate întâmpla sa nu îi placă... se râzgândește între timp sau poate are deja acel set în colecție...

De aceea, atunci când este vorba de copii și de jucăriile lor, nu punem întrebări.

Acceptăm orice retur și schimb de produse cu o singură condiție: setul LEGO returnat trebuie sa aibă cutia intactă, ambalajul original să nu fie desfăcut.

Cum returnezi un set LEGO sau un produs licențiat LEGO?

1. Ne contactezi telefonic sau prin e-mail și ne spui ce produs dorești să returnezi.

2. Stabilim împreună felul în care se va face returul: prin curierat sau prin predare personală la sediul nostru din Cluj-Napoca sau Bistrita. De reținut fapul că va trebuie să suporți costul de trasnport dacă alegi să returnezi produsele prin curierat.

3. Dacă ai ales returul prin curierat, împachetezi setul LEGO într-o cutie de carton, astfel încăt să nu se deterioreze la transport.

4. Expediezi coletul prin curier la depozitul nostru din Cluj-Napoca, str. Calea Baciului nr.87

5. Imediat ce ajunge la noi, verificăm integritatea setului și dacă este intact, îți transferăm în cont contravaloarea lui sau poți achiziționa, în schimb, alt set LEGO.

 

Gata! Copilul tău e fericit că a primit exact ceea ce și-a dorit iar noi ne bucurăm că am contribuit la fericirea lui! :)

 

Precizări legislative:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din O.U.G. nr. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Aşadar, aveţi dreptul de vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Toate detaliile referitoare la retur sunt prezentate în pagina Termeni și condiții aici.