|
Andy Warhol\'s Marilyn Monroe
Andy Warhols Marilyn Monroe
Andy Warhols Marilyn Monroe
Andy Warhols Marilyn Monroe
Andy Warhols Marilyn Monroe
Andy Warhols Marilyn Monroe
Andy Warhols Marilyn Monroe
Andy Warhols Marilyn Monroe
Andy Warhols Marilyn Monroe
Andy Warhols Marilyn Monroe
Andy Warhols Marilyn Monroe
Andy Warhols Marilyn Monroe
Andy Warhols Marilyn Monroe

Andy Warhol's Marilyn Monroe

(0 păreri)

LEGO Art

  • Cod produs:
    31197
  • Numar piese:
    3341
  • Varsta recomandata:
    18 + ani

599,99 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

31197 - Andy Warhol's Marilyn Monroe LEGO Art

Bucură-te de o construcție creativă și găsește-ți echilibrul cu acest set de artă LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe (31197)! Dacă ești fan Andy Warhol sau Marilyn Monroe, acesta este setul potrivit pentru tine! Evadează din viața de zi cu zi cu o activitate relaxantă și momente centrate pe tine.

 

Reimaginează celebrul portret de artă pop Marilyn Monroe creat de Andy Warhol. În timp ce construiești, ascultă coloana sonoră inclusă și cufundă-te într-o lume de artă și creativitate, auzind detalii surprinzătoare și povești audio legate de set. Finalizează construcția cu o placă distinctivă exclusivă și expune-ți arta pe perete sau pe un raft.

 

Nu trebuie să fii artist sau să ai o colecție de modele LEGO pentru a te bucura de satisfacția de a finaliza acest set de artă de perete. Odată ce l-ai finalizat, vei avea o piesă pe care o vei putea expune cu mândrie. Acest set LEGO Art face parte dintr-o colecție de seturi de construcție pline de inspirație, pentru adulții interesați de cultura pop, artă, design și arhitectură. Seturile pot fi cadouri minunate pentru oricine (chiar și pentru tine) în căutarea unui nou proiect.

 

- Construiește una din cele 4 versiuni disponibile ale portetului lui Marilyn Monroe sau, dacă îți dorești o provocare de construcție și mai mare, achiziționează 4 seturi pentru a colecționa toate cele 4 portrete!

- Setul LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe (31197) este un set destinat adulților din 3,332 de piese și include o placă specială cu autograf, 9 plăci decorative și un separator de piese nou, special pentru această gamă.

- Acest set LEGO Art 4in-1 are peste 40 cm lungime și 40 cm lățime și este un cadou excelent pentru tine sau pentru orice fan Marvel sau LEGO, pasionat de proiecte creative.

- Include o coloană sonoră pe care o poți accesa scanând codul QR de pe cutie.

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: