|
Pohatu - Stapanul pietrei (70785)
Pohatu - Stapanul pietrei (70785)

Pohatu - Stapanul pietrei (70785)

(0 păreri)

LEGO Bionicle

Invocă teribila putere elementară a lui Pohatu – Stăpânitorul pietrei, pentru a învinge Păianjenul-craniu!

  • Cod produs:
    70785
  • Numar piese:
    66

69,99 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

70785 - Pohatu - Stapanul pietrei (70785) LEGO Bionicle

Invocă teribila putere elementară a lui Pohatu – Stăpânitorul pietrei, pentru a învinge Păianjenul-craniu! Atașează Jeterang-urile convertibile de picioarele acestei puternice figurine poziționabile BIONICLE® și lansează-te spre cer. Când localizezi Păianjenul-craniu, transformă Jeterang-urile în 2 arme imense Stormerang și fii gata de luptă pentru Masca de aur a pietrei. Rezistă la toate încercările de scoatere a măștii lui Pohatu, și activează brațul de luptă izbitor pentru a da de pământ cu Păianjenul-craniu! - Combină-l cu setul Protectorul pietrei (70779) !

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: