|
Centrul de lansare (60228)
Centrul de lansare (60228)
Centrul de lansare (60228)

Centrul de lansare (60228)

(0 păreri)

LEGO City

  • Cod produs:
    60228
  • Numar piese:
    837
  • Varsta recomandata:
    7 +

519,99 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

60228 - Centrul de lansare (60228) LEGO City

Agenția Spațială LEGO® City are nevoie de tine! Pregătește-te de lansarea Rachetei pentru spațiul îndepărtat de pe platforma de lansare inspirată de NASA, împreună cu oamenii de știință și astronauții. Testează roverul pentru a te asigura că este pregătit să preia eșantioanele de geode în zona de antrenament, în timp ce robotul studiază terenul pentru artefacte interesante. Încarcă telescopul pe rachetă pentru zbor, apoi du astronauții la monoșină pentru a se putea îmbarca. Întoarce-te la Centrul de comandă a lansării și urmărește numărătoarea inversă, momentul lansării se apropie! Pssst! Știai că acest set de joc este inspirat de misiunile NASA din viața reală? Grozav, chiar așa!

 

#CampanieLEGOCity

 
Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: