|
Naveta de cercetare a planetei Marte (60226)
Naveta de cercetare a planetei Marte (60226)
Naveta de cercetare a planetei Marte (60226)

Naveta de cercetare a planetei Marte (60226)

(0 păreri)

LEGO City

  • Cod produs:
    60226
  • Numar piese:
    273
  • Varsta recomandata:
    5 +

149,98 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

60226 - Naveta de cercetare a planetei Marte (60226) LEGO City

Cu setul LEGO City Furgoneta cu Înghețată 60253, copiii își vor putea imagina că servesc minifigurinele cu înghețată delicioasă într-o zi plăcută de vară! Această jucărie conține o furgonetă de înghețată, cornete de înghețată și înghețată pe băț, plus un skateboard, două minifigurine, un cățel și accesorii. Furgoneta are pe acoperiș o înghețată imensă.

 

Setul include un manual cu instrucțiuni de construcție. În plus, poți descărca Instructions Plus, din aplicația gratuită LEGO Life, pentru a folosi un ghid interactiv de construcție, în care poți roti sau mări construcția așa cum îți dorești!

 

- Acest set LEGO City include o furgonetă de înghețată care se construiește dintr-o  varietate de piese viu colorate, două minifigurine – o vânzătoare și un băiat pe skateboard – și o figurină cățel.

- Imaginează-ți scenarii de joacă în care vânzătoarea conduce furgoneta prin orasul LEGO City, sevește înghețată sau îl privește pe băiatul care face trucuri pe skateboard.

- Setul LEGO City Furgoneta de Înghețată reprezintă un cadou excelent pentru fetele și băieții pasionați de mașini, cu vârste mai mari de 5 ani.

- Furgoneta de înghețată măsoară peste 11 cm înălțime, 15 cm lungime și 6 cm lățime.

 

#CampanieLEGOCity

 

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: