|
Caramizi creative albastre (11006)
Caramizi creative albastre (11006)
Caramizi creative albastre (11006)
Caramizi creative albastre (11006)
Caramizi creative albastre (11006)
Caramizi creative albastre (11006)

Caramizi creative albastre (11006)

(0 păreri)

LEGO Classic

 • Cod produs:
  11006
 • Numar piese:
  52
 • Varsta recomandata:
  4 +

24,99 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

11006 - Caramizi creative albastre (11006) LEGO Classic

O selectie jucăușă de piese LEGO albastre pentru constructorii creativi. Jucând, construind și reconstruind, copiii vor deprinde abilități care le vor folosi pentru un viitor de succes!

Distracție maximă pentru copiii creativi cu cele 3 jucării LEGO simple și ușoare. Acest set de construcție și joacă include o balenă cu ochișori adorabili, un tren de jucărie și un robot mic cu articulații. Dar distracția nu se oprește aici, pentru că poți construi și reconstrui la infinit, exersându-ți astfel creativitatea!

 • Setul conține 52 de piese LEGO din care se construiește o balenă albastră, un tren și un robot. Folosește piesele în combinație cu alte seturi LEGO de acasă și creează ceva complet nou!
 • Un set LEGO excelent pentru mințile creative, constructorii începători precum și cei care doresc să își extindă colecția de piese LEGO. Această jucărie educativă este un cadou perfect pentru Crăciun, o zi de naștere sau altă ocazie specială din viața unui fan LEGO cu vârsta de minim 4 ani.
 • Acest set nu are nevoie de baterii, așa că distracția poate începe oricând! Acest set nu are nevoie de baterii, așa că distracția poate începe oricând! Construcția distractivă încurajează dezvoltarea abilităților motorii fine, a creativității și gândirii, și oferă satisfacția de a construi pe cont propriu.
 • Instrucțiunile ușoare de înțeles vor porni joaca imediat și vor dezvolta înțelegerea și imaginația.
Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: