|
Ferestre de creativitate (11004)
Ferestre de creativitate (11004)
Ferestre de creativitate (11004)

Ferestre de creativitate (11004)

(0 păreri)

LEGO Classic

  • Cod produs:
    11004
  • Numar piese:
    450
  • Varsta recomandata:
    4 +

149,98 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

11004 - Ferestre de creativitate (11004) LEGO Classic

Descoperă modalități imaginative noi de folosire a ferestrelor și ușilor în clădirea ta LEGO® cu setul Ferestre de creativitate LEGO Classic. Alege, ochi, roți și un sortiment larg de ferestre și uși dintr-o selecție colorată de cărămizi de construcție LEGO pentru a crea tot felul de jucării LEGO distractive. Construiește un robot de împins cu o burtică dulap, o casă rachetă cu pilot extraterestru, sau o albină harnică cu aripi de fereastră. Construiește apoi un bungalou cu garaj și o mașină roșie super, distrează-te înfiorat cu o casă bântuită de jucărie, sau creează o casă-pantof confortabilă în formă de cizmă! Visează, construiește și joacă-te cu seturile de construcție LEGO Classic.
Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: