|
Magazin de animale si cafenea (31097)
Magazin de animale si cafenea (31097)
Magazin de animale si cafenea (31097)

Magazin de animale si cafenea (31097)

(0 păreri)

LEGO Creator

  • Cod produs:
    31097
  • Numar piese:
    969
  • Varsta recomandata:
    9 +

449,98 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

31097 - Magazin de animale si cafenea (31097) LEGO Creator

Deschis publicului cu setul de joc Magazin de animale şi cafenea în casa din oraș. Pregătește croissante în bucătăria de la nivelul de sus, și servește clienții flămânzi în zonele cu scaune din interior și de afară ale cafenelei. Ai grijă de acvariu, de tucan, de câinele simpatic și de un șoricel mic la magazinul de animale învecinat, și relaxează-te în apartamentul de la etajul din mijloc cu canapea, TV și dormitorul de la etajul de sus. Apoi, scoate bani de la bancomat și pornește spre căruțul cu hot dog pentru o gustare apetisantă! Poți să rearanjezi ușor modulele construibile și să schimbi între ele etaje întregi pentru a personaliza casa din oraș, iar când simțiți nevoia de schimbare, reconstruiește acest set 3 în 1 pentru mai multe aventuri în centrul orașului, cu o Bancă cu mai multe etaje sau o Stradă a pieței cu tramvai!
Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: