|
Batman Batwing si furtul lui Riddler (76120)
Batman Batwing si furtul lui Riddler (76120)
Batman Batwing si furtul lui Riddler (76120)

Batman Batwing si furtul lui Riddler (76120)

(0 păreri)

LEGO DC Super Heroes

  • Cod produs:
    76120
  • Numar piese:
    489
  • Varsta recomandata:
    7 +

269,98 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

76120 - Batman Batwing si furtul lui Riddler (76120) LEGO DC Super Heroes

Gonește cu LEGO® Batman™, comisarul Gordon™ și SHAZAM™ pentru a zădărnici jaful lui Riddler! Super-răufăcătorul a descuiat seiful furat, l-a agățat de elicopterul său și încearcă să scape. Pleacă în urmărire cu puternicul Batwing al lui Batman și mașina de poliție a comisarului Gordon. Păzește-te de rachetele cu propulsie ale elicopterului și ripostează cu lansatoarele de oraș de pe Batwing și cu alte arme super. Acțiunea nu se termină niciodată cu acest splendid set de construcție. Trebuie să dobori elicopterul și să-l capturezi pe Riddler™ înainte ca acesta să scape cu banii și pietrele prețioase furate!
Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: