|
Invazia lui Clayface in Batcave (76122)
Invazia lui Clayface in Batcave (76122)
Invazia lui Clayface in Batcave (76122)

Invazia lui Clayface in Batcave (76122)

(0 păreri)

LEGO DC Super Heroes

  • Cod produs:
    76122
  • Numar piese:
    1038
  • Varsta recomandata:
    8 +

549,99 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

76122 - Invazia lui Clayface in Batcave (76122) LEGO DC Super Heroes

Repede! Transformă-l pe Bruce Wayne™ în Batman™ pentru a-l împiedica pe Clayface™ să invadeze Batcave LEGO®! Controlează Batcomputerul și gonește la Bat-Tank™. Trage asupra monstrului cu rachetele cu propulsie, cârligul și lansatoarele de piroane de pe Bat-Tank. Unește-ți forțele cu Batwoman™ pentru a-l forța pe Clayface să-l elibereze pe Robin™ din mâinile sale uriașe. Dar atenţie - Two-Face™ încearcă să o scoată pe Catwoman™ din închisoare. Trebuie să capturezi acești invadatori Super-răufăcători înainte de a putea distruge Batcave!
Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: