|
-30%
Robotul Batman contra Robotul Poison Ivy (76117)
-30%

Robotul Batman contra Robotul Poison Ivy (76117)

(0 păreri)

LEGO DC Super Heroes

  • Cod produs:
    76117
  • Numar piese:
    375
  • Varsta recomandata:
    7 + ani

153,99 Lei
219,99 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

76117 - Robotul Batman contra Robotul Poison Ivy (76117) LEGO DC Super Heroes

Unește-ți forțele cu Batman™ pentru a-l salva pe Flash™ de Poison Ivy™ și Firefly™ într-o confruntare palpitantă Robotul Batman contra Robotul Poison Ivy! Activează roboții, minifigurinele și armele cu Rafalele de electricitate și pregătește-te pentru o luptă super eroi contra răufăcători. Atacă cu lansatorul dublu de piroane al robotului Batman™. Ferește-te de lansatorul de piroane al robotului Poison Ivy™ și eliberează-l pe Flash din mâna sa frunză. Prinde-l pe Firefly cu lansatorul de plasă, doboară-l pe Robotul Poison Ivy™ cu lama ferăstrău rotitoare, apoi evadează cu Flash!
 

#reducerespeciala

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: