|
Suport foto cu animale (41904)
Suport foto cu animale (41904)
Suport foto cu animale (41904)
Suport foto cu animale (41904)

Suport foto cu animale (41904)

(0 păreri)

LEGO DOTS

  • Cod produs:
    41904
  • Numar piese:
    423
  • Varsta recomandata:
    6 +

74,99 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

41904 - Suport foto cu animale (41904) LEGO DOTS

Fanii LEGO pasionați de artizanat și lucru manual vor adora acest Suport foto cu animale LEGO DOTS! Cele 3 suporturi incluse se construiesc rapid și distractiv și pot fi personalizate cu plăcile incluse sau cu plăci din alte seturi LEGO DOTS! Copiii vor avea ocazia să își creeze aceste suporturi in funcție de starea de spirit sau decorul din cameră.

 

În set sunt incluse 3 cuburi cu capac, spațiu de depozitare în interior și suport pentru fotografii, plus plăci colorate si printate cu care vei putea decora cuburile și crea fețe de animale.

 

Setul include și o tavă cu compartimente în care pot fi sortate și păstrate plăcile și piesele LEGO DOTS și reprezintă un cadou excelent pentru fanii proiectelor DIY! 

 

 

 

- Dezvoltă imagfinația și pasiunea copiilor pentru proiectele DIY cu acest set LEGO DOTS, care include 3 cuburi cu capac și suport pentru fotografii ce pot fi decorate cu fețe distractive de animale.

- Plăcile colorate sunt perfecte pentru a decora suportul si orice alt accesoriu LEGO DOTS, precum LEGO DOTS 41908 Piese DOTS Extra – seria 1!

- Fanii proiectelor DIY și ai artizanatului vor adora să inventeze diverse combinații cu care să decoreze aceste cuburi adorabile. Setul este ideal pentru copiii de peste 6 ani.

#CampanieLEGODOTS

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: