|
Parc mare de distractii (10840)
Parc mare de distractii (10840)
Parc mare de distractii (10840)

Parc mare de distractii (10840)

(0 păreri)

LEGO DUPLO

Bucură-te de o zi distractivă în familie la Marele parc de distracții LEGO® DUPLO®!

  • Cod produs:
    10840
  • Numar piese:
    106
  • Varsta recomandata:
    2 - 5 ani

389,98 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

10840 - Parc mare de distractii (10840) LEGO DUPLO

Interpretează scene distractive de weekend în familie cu figurine moderne LEGO® DUPLO®, la Marele parc de distracții colorat și strălucitor. Copilașii vor adora să construiască Roata Ferris și să o învârtă pentru a privi forfota mașinilor, să rotească caruselul cu funcție de roată dințată și cei patru cai de călărit, și să se joace iar și iar pe toboganele mari și vălurite. Ei mai pot să conducă micul tren și să viziteze chioșcul de înghețată, pot desprinde înghețata gigantică, dând-o mămicii sau tăticului! Include cinci figurine DUPLO.
 
Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: