|
-5%
WeDo 2.0 (45300)
-5%

WeDo 2.0 (45300)

(0 păreri)

LEGO Education

WeDo 2.0 (45300)

 • Cod produs:
  45300
 • Numar piese:
  280

961,38 Lei
1.011,98 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

45300 - WeDo 2.0 (45300) LEGO Education

Acest set este bazat pe cea mai recentă tehnologie și a fost creat pentru a spori curiozitatea elevilor și abilitățile acestora în domeniul științei. Setul include o cutie de depozitare cu compartimente pentru sortare, etichete, un Smarthub, un motor mediu, un senzor de mișcare, un senzor giroscopic și suficiente elemente de construcție pentru doi elevi.

Software-ul pentru desktop și tabletă inclus în set oferă un mediu de programare ușor de folosit și include WeDo 2.0 Curriculum Pack, care acoperă științele naturale, științele aerospațiale și domeniul ingineriei. Programul eLearning inclus îi ajută pe profesori să devină buni cunoscători ai setului de bază WeDo 2.0.

 

Cărămizi

 

Fiecare set WeDo 2.0 se livrează într-o cutie de depozitare rezistentă din plastic însoțită de o tavă cu compartimente pentru sortare și conține:

 • 280 de elemente de construcție LEGO System

 • WeDo 2.0 Smarthub – Smarthub este o cărămidă de construcție bazată pe un sistem electronic care face parte din LEGO Power Functions (LPF) 2.0. o nouă platformă de tehnologie pentru LEGO Education. Conexiunea la software/aplicație se realizează prin Bluetooth. Funcționează cu ajutorul unei baterii surse, 2 baterii AA sau un pachet de baterii reîncărcabile. Are două porturi I/O prin care se contectează la motoarele externe, senzori sau orice altă componentă ce face parte din sistemul LPF 2.0. Are incorporat și un LED multicolor care poate arăta până la 10 culori diferite, controlat de software/aplicație.

 • Motorul mediu – motorul mediu poate fi programat să se rotească în sensul acelor de ceasornic și în sensul antiorar, și să se miște la diferite niveluri de putere. La motor se pot atașa axuri și alte cărămizi LEGO System sau alte elemente LEGO.

 • Senzorul de mișcare – Senzorul de mișcare detectează obiecte pe o rază de 15 cm., în funcție de design-ul obiectului. Senzorul de mișcare poate fi folosit și ca detector de distanță și poate detecta daca un obiect este aproape sau departe (până la 15 cm.).

 • Senzorul giroscopic – senzorul giroscopic raportează direcția în care este înclinat. O nouă funcție a senzorului giroscopic WeDo 2.0 este modul de ”scuturare”. Senzorul giroscopic detectează schimbări în șase poziții diferite: stânga, dreapta, sus, jos, nicio înclinare, orice înclinare (scuturare)

 • Foaie de autocolante pentru a eticheta compartimentele din tava pentru sortare.

 

Setul de bază WeDo 2.0 conține toate elementele de construcție necesare pentru a construi proiectul Get Started, alături de bază și de modelele incluse în WeDo 2.0 Curricumul Pack.

La acest set de bază pot lucra doi elevi pentru a-și dezvolta abilitățile de colaborare.

 

Curriculum

 

LEGO Education WeDo 2.0 Curriculum Pack este bazat pe principiile delimitate în Next Generation Science Standards și oferă conținut știintific cheie elevilor de clasele 2-4.

Curriculum-ul facilitează și susține o călătorie ușor de înțeles și de urmărit în domeniile științelor naturale, aerospațiale și ingineriei. Include proiecte cu peste 40 de ore de conținut instrucțional.

 

Software și aplicații

 

Software-ul WeDo 2.0 asigură o platformă excelentă pentru studiul științei, oferindu-le elevilor un mod inovator de a modela realitatea, a conduce investigații și a folosi abilități de proiectare.

Programarea reprezintă o parte importantă a învățării în secolul 21. Software-ul WeDo 2.0 îi învață pe elevi programare într-un mod intuitiv – permițându-le să dea viață propriilor creații în timp ce își vor întări abilitățile de gândire computațională, precum gândirea logică, recunoașterea formelor și conceptul de modelare și simulare. Software-ul are o interfață colorată drag and drop, ușor de folosit și de înțeles de către elevi.

 

Software-ul WeDo 2.0 îți permite:

 

 • să accesezi curriculum pack-ul

 • accesul în proiectele Get Started, Guided (ghidate) și Open (deschise)

 • să îți programezi modelele

 • să accesezi intrucțiunile digitale de construcție și să primești îndrumare în programare

 • să folosești instrumentul de documentare integrat

 

Instrumente de evaluare & documentare

 

Setul de bază, software-ul și proiectul WeDo 2.0 oferă acces la rubrici de evaluare și la instrumentul de documentare integrat, unde elevii vor putea:

 

- Să facă poze pașilor importanți din crearea prototipului sau a modelului final.

- Să facă poze echipei în timp ce lucrează împreună la ceva important.

- Să creeze un video în care explică o problemă cu care se confruntă.

- Să creeze un video în care explică pașii investigației.

- Să își noteze informațiile esentiale în instrumentul de documentare.

- Să gasească imagini utile pe internet.

- Să facă un screen capture programului.

- Să scrie, să deseneze sau să schițeze pe o foaie de hârtie, apoi să îi facă o poză.

 

Valori cheie dobândite

 

WeDo 2.0 întărește înțelegerea elevilor legată de cele 8 practici științifice și de inginerie, încuranjându-i să pună întrebări și să rezolve probleme, să învețe despre modelare, prototipuri, investigare, analiză și interpretare a datelor, gândirea computațională, să creeze argumente bazate pe dovezi și să obțină, evalueze și comunice informațiile dobândite.

 

Dezvoltă competențele elevilor tăi cu ajutorul acestor proiecte ce acoperă subiecte cheie legate de științele naturale, aerospațiale, tehnologie și inginerie. Ajută-i să își îmbunătățească abilitățile de rezolvare a problemelor, gândirea critică, abilitățile de comunicare și colaborare și să integreze folosirea instrumentelor digitale relevante pentru a-și dezvolta gândirea computațională.

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate:

-5%
Renewable Energy Add-on Set (9688)

Renewable Energy Add-on Set (9688)

LEGO Education
718,18 Lei
755,99 Lei
-5%
Set de roti (9387)

Set de roti (9387)

LEGO Education
265,98 Lei
279,99 Lei
-5%
Set de minifigurine fantastice (45023)
-5%
Technic Large Angular Motor (45602)

Technic Large Angular Motor (45602)

LEGO Education
208,98 Lei
219,99 Lei