|
-5%
Calendar de Craciun LEGO Friends (41382)
-5%
Calendar de Craciun LEGO Friends (41382)
Calendar de Craciun LEGO Friends (41382)
Calendar de Craciun LEGO Friends (41382)

Calendar de Craciun LEGO Friends (41382)

(0 păreri)

LEGO Friends

  • Cod produs:
    41382
  • Numar piese:
    330
  • Varsta recomandata:
    6 +

142,49 Lei
149,98 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

41382 - Calendar de Craciun LEGO Friends (41382) LEGO Friends

Numără zilele rămase până la Crăciun cu prietenii din Heartlake City!
Ajută-l pe micul tău constructor să se pregătească de Crăciun cu 41382 Calendar de advent LEGO® Friends. Construiește treptat numărătoarea inversă pentru copii până la Crăciun, lăsându-i să deschidă în fiecare zi o ușă nouă. În spatele celor 24 de uși sunt cadouri grozave, construibile, reprezentând lumea Orașului Heartlake. Ele vor suplimenta atmosfera sărbătorească când sunt expuse în dormitor sau, legate cu o panglică, agățate în pom. Include o minipăpușă Mia, plus figurine, 2 pinguini și 2 roboți, hamster și om de zăpadă.
• Include o figurină minipăpușă Mia, plus figurine om de zăpadă, hamster, 2 pinguini și Zobo și Zobita. • Conține 24 de cadouri pentru decorat dormitorul sau pentru agățat în brad, incluzând o figurină minipăpușă Mia, 2 pinguini, Zobo, Zobita, un tort, fulg de zăpadă, patine cu rotile, casă din turtă dulce, stâlp de iluminat, tren, cutii pentru cadouri, hamster pe o sanie, stereo, baton de ciocolată, acadea, pom de Crăciun, walkie-talkie, inimă, ciorapi, cutie poștală, mașină de cusut, soldat spărgător de nuci și vâsc. • Încurajează preadolescentul să simtă cum sporește emoția cu fiecare construcție nouă cu tematică de Crăciun. • Cadourile de sărbători arată excelent când sunt expuse în dormitor sau atârnate în pom. • Seturile de joc LEGO® Friends încurajează joaca imaginativă, construitul devenind creativ și distractiv. • Acest set face parte din lumea LEGO® Friends a eroilor de zi cu zi și a scenariilor captivante din lumea reală.
Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: