|
Centrul de salvare de la far (41380)
Centrul de salvare de la far (41380)
Centrul de salvare de la far (41380)

Centrul de salvare de la far (41380)

(0 păreri)

LEGO Friends

  • Cod produs:
    41380
  • Numar piese:
    602
  • Varsta recomandata:
    6 +

299,98 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

41380 - Centrul de salvare de la far (41380) LEGO Friends

Vino cu Mia și Emma LEGO® Friends la Centrul de salvare de la far pentru a cerceta apele mării. Când vine un apel pentru salvarea unui animal, pornește în trombă pe scuterul de apă al Miei, și îndreaptă-te spre insulă pentru a salva un leu de mare prins într-o cocioabă. Ajut-o să se strecoare printre scânduri pentru a elibera leul de mare și pentru a găsi o hartă magică a comorii! Du leul de mare la far, unde Mia poate folosi instrumentele de medic veterinar pentru a-l trata. Când se simte mai bine, du-l să-și revină în piscina de joacă și să vadă ce mai fac prietenii săi pe ecran în zona de odihnă, înainte de a-l readuce în mare coborând pe toboganul setului de joc centru de salvare.


#reducereFriends,DisneyPrincess

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: