|
Cubul de joaca al Andreei (41400)
Cubul de joaca al Andreei (41400)
Cubul de joaca al Andreei (41400)
Cubul de joaca al Andreei (41400)
Cubul de joaca al Andreei (41400)

Cubul de joaca al Andreei (41400)

(0 păreri)

LEGO Friends

  • Cod produs:
    41400
  • Numar piese:
    49
  • Varsta recomandata:
    6 +

49,99 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

41400 - Cubul de joaca al Andreei (41400) LEGO Friends

Micii fani ai animalelor și ai muzicii vor adora setul LEGO® Friends Cubul de joacă al Andreei (41400), care include un cub transparent cu sclipici în interiorul căruia se poate construi o scenă muzicală decorată cu instrumente și un pian. Copiii pot fixa aceste jucării pe baza cubului, sau le pot scoate pentru a se juca cu ele afară sau pentru a le integra în alte construcții LEGO.

 

Acest cub de joacă al Andreei conține și un animal misterios ce așteaptă să fie descoperit. Colecționează cele 5 tipuri de cuburi LEGO Friends în care vei gasi câte un animal în diverse culori.

 

Încurajează interesele și pasiunile copiilor cu seturile de construcție LEGO Friends, prin care vor descoperi o lume unde se vor regăsi în personalitățile celor 5 fete din orașul Heartlake – Stephanie, Mia, Andrea, Emma și Olivia.

 

- Cubul de joacă al Andreei include o mini-păpușă Andrea și un animal misterios de jucărie.

- În cub se construiește un pian și o scenă muzicală, iar setul include și un microfon pentru mini-păpușă și autocolante pentru personalizarea construcției.

- Această jucărie compactă le permite copiilor să împacheteze construcția în cub și să se joace oriunde ar merge.

- Măsoară peste 8 cm lățime și 6 cm înălțime, și este un cadou recomandat copiilor cu vârste de peste 6 ani care își doresc să ducă cu ei jucării în călătorii și excursii.

 

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: