|
Inimioara de vara a lui Stephanie (41386)
Inimioara de vara a lui Stephanie (41386)
Inimioara de vara a lui Stephanie (41386)

Inimioara de vara a lui Stephanie (41386)

(0 păreri)

LEGO Friends

  • Cod produs:
    41386
  • Numar piese:
    95
  • Varsta recomandata:
    6 +

39,99 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

41386 - Inimioara de vara a lui Stephanie (41386) LEGO Friends

Setul LEGO® Friends 41386 Inimioara de vară a lui Stephanie este o jucărie construibilă perfectă pentru toți copiii care adoră să își creeze propriile povești și include o cutie construibilă în formă de inimă, un stand cu funcție de doborâre a țintelor și un pistol cu apă și lansator, plus o mini-păpușă și accesorii. Cutia este decorată pe exterior cu o plăcuță în formă de prosop de plajă cu numele Andreei, iar în interior are o bază din plăci albastre care sugerează o piscină.

 

Copiii își vor putea imagina scenarii în care Stephanie încearcă să doboare țintele și să câștige balonul în formă de cățel. Toate mini-construcțiile din acest set se pot împacheta în cutia în formă de inimă cu capac. Setul include și o mini-păpușă Stephanie și intrucțiuni de construcție.

 

- Acest set LEGO® Friends include o mini-păpușă Stephanie.

- Cutia în formă de inimă se construiește din piese viu colorate și este decorată pe exterior cu o plăcuță în formă de prosop de plajă cu numele Andreei, iar în interior conține un stand cu funcție de doborâre a țintelor și un pistol cu apă.

- Printre accesorii se numără un balon în formă de câine.

- Acest set compact se împachetează în cutia în formă de inimă și este perfect pentru a fi transportat.

- Colecționează și celealte inimioare de vară LEGO Friends și explorează pasiunile și interesele fiecărui personaj: 41384 Inimioara de vară a Andreei, 41385 Inimioara de vară a Emmei, 41387 Inimioara de vară a Oliviei și 41388 Inimioara de vară a Miei.

- Cutia în formă de inimă măsoară peste 3 cm înălțime, 7 cm lungime și 7 cm lățime.

 
Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: