|
Vaporul pentru misiuni de salvare (41381)
Vaporul pentru misiuni de salvare (41381)
Vaporul pentru misiuni de salvare (41381)

Vaporul pentru misiuni de salvare (41381)

(0 păreri)

LEGO Friends

  • Cod produs:
    41381
  • Numar piese:
    908
  • Varsta recomandata:
    7 +

449,98 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

41381 - Vaporul pentru misiuni de salvare (41381) LEGO Friends

Fiecare secundă contează pe când cei trei prieteni se străduiesc să salveze un narval eșuat în apele puțin adânci ale golfului Heartlake City. Gonește cu Mia în barca ei de salvare pentru a îngriji balena. Ajut-o pe Andrea LEGO Friends să stabilizeze barca LEGO Friends în timp ce Olivia acționează macaraua de jucărie pentru a ridica epava de pe spatele balenei și adu-o cu targa. Ține balena la rece în piscina cu gheață a vasului misiunii, apoi pleacă repede spre apele mai adânci. După ce narvalul este readus în mare, mergi la scufundări cu fetele pentru a colecta eșantioane din mare. Ajut-o pe Mia LEGO® să găsească cufărul plin cu pietre prețioase folosind hartă magică a comorii.

 

 

 
Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: