|
Crevetier eșuat (70419)
Crevetier eșuat (70419)
Crevetier eșuat (70419)
Crevetier eșuat (70419)
Crevetier eșuat (70419)
Crevetier eșuat (70419)
Crevetier eșuat (70419)
Crevetier eșuat (70419)

Crevetier eșuat (70419)

(0 păreri)

LEGO Hidden Side

  • Cod produs:
    70419
  • Numar piese:
    310
  • Varsta recomandata:
    7 +

159,99 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

70419 - Crevetier eșuat (70419) LEGO Hidden Side

Aplicația LEGO Hidden Side este disponibilă gratuit în Google Play și App Store dar numai pentru anumite telefoane. Verifică lista dispozitivelor compatibile aici: https://www.lego.com/devicecheck

O experiență de joacă AR cu vânătoare de fantome, distractivă și cu totul interactivă!

Ești pregătit să intri în Partea ascunsă? Fantomele iscă necazuri pe stâncile Capers! Descarcă aplicația LEGO Hidden Side și îndreaptă telefonul spre Crevetierul eșuat pentru a face modelul să prindă viață și să dezvăluie Partea ascunsă cu realitate augmentată. Vezi cum interacțiunea cu setul din lumea reală declanșează acțiuni în aplicație. Unește-ți forțele cu Jack Davids și Parker Jackson pentru a salva Newbury, și adu la normalitate o lume bântuită, fantomă cu fantomă. Explorează Partea ascunsă în continuă schimbare, dezleagă noi mistere, găsește lucruri grozave, prinde toate fantomele și adaugă-le la colecția ta, și învinge-l pe Căpitanul Archibald, șeful fantomelor - dacă ai curaj. Sau interpretează propriile tale aventuri de vânătoare de fantome cu acest formidabil set de construcție LEGO!

 
Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: