|
Spargator de Masini de razboi (76124)
Spargator de Masini de razboi (76124)
Spargator de Masini de razboi (76124)
Spargator de Masini de razboi (76124)
Spargator de Masini de razboi (76124)

Spargator de Masini de razboi (76124)

(0 păreri)

LEGO Marvel Super Heroes

  • Cod produs:
    76124
  • Numar piese:
    362
  • Varsta recomandata:
    7 + ani

189,99 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

76124 - Spargator de Masini de razboi (76124) LEGO Marvel Super Heroes

Copleșește-i pe Outrideri cu modelul de robot Spărgător de mașină de război!

Dezlănțuie-te în luptă împotriva Outriderilor și salvează Ant-Man cu 76124 Distrugător War Machine LEGO® Marvel Avengers. Acest robot formidabil are carlingă cu deschidere pentru minifigurină, lansator rapid de 6 piroane, 2 tunuri detașabile lansatoare de piroane, 2 rachete cu propulsie, mâini apucătoare și un compartiment de depozitare cu deschidere pentru muniție suplimentară. Această grozavă jucărie de construcție are 4 minifigurine, incluzând War Machine și Ant-Man, ambii cu decorațiune de costum al echipei Răzbunătorilor, nouă din martie 2019, pentru a recrea scene palpitante din filmele Răzbunătorii Marvel.

• Acest set de joc construibil cu super-eroi include 4 minifigurine Marvel Universe: War Machine, Ant-Man și 2 Outrideri.

• Robotul Distrugător War Machine are carlingă cu deschidere pentru minifigurină, lansator rapid de 6 piroane, 2 tunuri detașabile lansatoare de piroane, 2 rachete cu propulsie, mâini apucătoare și un compartiment de depozitare cu deschidere pentru muniție suplimentară.

• Desprinde tunurile lansatoare de piroane și plasează-le în mâinile și pe umărul minifigurinei War Machine. Minifigurinele War Machine și Ant-Man din acest set de construcție pentru copii au decorațiune de costum al echipei Răzbunătorilor nouă din martie 2019.

• Recreează acțiunea palpitantă din filmele Răzbunătorii Marvel cu această jucărie de construcție creativă.

• Robotul Distrugător War Machine măsoară peste 17 cm în înălțime, 6 cm în lungime și 14 cm în lățime.
Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: