|
Setul complet de Minifigurine LEGO Seria 15

Setul complet de Minifigurine LEGO Seria 15

(0 păreri)

LEGO Minifigurine

Minifigurine LEGO Seria 15. Setul contine cele 16 minifigurine fara dubluri. Pungile au fost desfacute si resigilate.

  • Cod produs:
    7101100
  • Numar piese:
    0
  • Varsta recomandata:
    5 + ani

254,99 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

7101100 - Setul complet de Minifigurine LEGO Seria 15 LEGO Minifigurine

Minifigurine LEGO Seria 15. Setul contine cele 16 minifigurine fara dubluri. Pungile au fost desfacute si resigilate. Colecţionează Minifigurinele LEGO®: seria 15 - O poveste în fiecare pungă! Bucură-te de aventuri noi şi palpitante cu seria 15 a Minifigurinelor LEGO® colecționabile. Fă cunoştinţă cu Regina, Ofiţerul de control al animalelor, Hoţul de bijuterii, Femeia tribală, Balerina, Războinicul zburător, Faunul, Cavalerul înfricoşător, Campionul de lupte corp la corp, Tipul cu costum de rechin, Tipul neîndemânatic, Luptătorul Kendo, Astronautul, Robotul cu laser, Îngrijitorul şi Fermierul. În interiorul fiecărei pungi ‘misterioase’ vei găsi o minifigurină cu unul sau mai multe accesorii, plus o placă de prezentare, prospectul colecţionarului şi un cod unic de joc pentru a debloca personajul minifigurinei incluse în minunatul joc online LEGO Minifigures (cumpărarea jocului este necesară). Ai grijă să obţii permisiunea părinţilor sau a tutorelui înainte de a te conecta la Internet.

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: