|
-20%
Rexcelsior (70839)
-20%
Rexcelsior (70839)
Rexcelsior (70839)

Rexcelsior (70839)

(0 păreri)

LEGO Movie 2

  • Cod produs:
    70839
  • Numar piese:
    1826
  • Varsta recomandata:
    10 + ani

639,99 Lei
799,98 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

70839 - Rexcelsior (70839) LEGO Movie 2

O formidabilă navă spațială de jucărie LEGO® MOVIE 2™ pentru joacă pe roluri în misiuni spațiale!

 

Copiii se vor bucura de o galaxie de aventuri spațiale când vor construi setul 70839 Rexcelsior și se vor juca pe roluri cu personajele faimoase din LEGO® MOVIE 2™. Această jucărie navă spațială LEGO are uși care se deschid și acoperiș retractabil pentru acces ușor, cabină dublă și interior detaliat cu mai multe camere și compartimente pentru a descoperi și explora. Mânerul din spate are un declanșator pentru a activa lansatorul cu arc cu 6 rachete cu funcție de tragere rapidă. Fanii LEGO® MOVIE 2™ vor iubi să recreeze scenele favorite și să viseze la propriile povești cu minifigurinele Rex și Emmet, plus microfigurine, micro raptori și micro construcții care pot fi așezate înăuntrul Rexcelsior!

 

•Jucăria pentru copii LEGO® include 2 minifigurine: Stubble Trouble Emmet și Rex Dangervest, plus microfigurinele Emmet și Rex și 5 micro raptori (3 metalici, 2 bleumarin).

 

• Nava Rexcelsior include propulsoare mari, cabină dublă pentru minifigurine, interior detaliat cu mai multe camere și compartimente, uși care se deschid și acoperiș retractabil pentru acces ușor și mâner pentru lansatorul cu 6 rachete cu funcție de tragere rapidă și compartiment pentru muniție pentru 6 extra- rachete.

 

• Această jucărie pentru copii include și 5 micro construcții: casa lui Emmet, un stivuitor, 2 interaptori și o navă de salvare.

 

• Copiii pot recrea acțiunea stelară din LEGO® MOVIE 2™ cu acest set creativ.

 

• Nava LEGO® Rexcelsior măsoară peste 19 cm înălțime, 40 cm lungime și 21 cm lățime.

 

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: