|
-30%
Docurile orasului NINJAGO (70657)
-30%
Docurile orasului NINJAGO (70657)
Docurile orasului NINJAGO (70657)
Docurile orasului NINJAGO (70657)
Docurile orasului NINJAGO (70657)
Docurile orasului NINJAGO (70657)
Docurile orasului NINJAGO (70657)
Docurile orasului NINJAGO (70657)

Docurile orasului NINJAGO (70657)

(0 păreri)

LEGO Ninjago

  • Cod produs:
    70657
  • Numar piese:
    3553
  • Varsta recomandata:
    12 + ani

769,98 Lei
1.099,98 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

70657 - Docurile orasului NINJAGO (70657) LEGO Ninjago

Distrează-te împreună cu Lloyd, Cole și prietenii acestora la docurile orașului NINJAGO (70657 NINJAGO® City Docks) și protejează orașul de atacurile lui Garmadon. Această jucărie construibilă super detaliată include un port cu macara funcțională și barcă, plus 2 niveluri de clădiri din Vechiul Oraș pe 2, printre care se numără un magazin de verdețuri cu standuri care pot fi doborâte și o rotiserie care se învârte. Setul conține și o clădire cu cameră plină de hărți și bucătărie/dormitor; atelierul unui sculptor și un dojo. Savurează viața modernă din Orașul NINJAGO explorând Strada pe care se află o ceainărie și o sală de jocuri cu reclame interschimbabile, jocuri construibile, aparat de răcoritoare funcțional și un balon construibil în formă de porcușor atașat de acoperiș. Setul include 13 minifigurine LEGO NINJAGO.

 

- Include 13 minifigurine LEGO® NINJAGO®: Lloyd, Cole (în haine de zi cu zi), Garmadon, Soldatul Puffer, Runje, Chan Kong-Sang, Runme, Runde, Dareth, Lil’ Nelson, Mystake, Chad și Betsy (cu o figurină bebeluș).

- Clădirea modulară este perfectă pentru o joacă ușoară și distractivă; conține un port, nivelul inferior al Vechiului Oraș, nivelul superior al Vechiului Oraș și Strada.

- Nivelul inferior include: un magazin de verdețuri cu standuri ce pot fi doborâte și o rotiserie; o potecă și atelierul unui sculptor cu o statuie construibilă și diverse alte statui.

- Nivelul superior include: casa exploratorului Runde și a lui Mystake, și dojo-ul lui Dareth.

- În casă se află o cameră cu hărți,  glob pământesc, sextant și un volum cu o carte de joc Atlantis colecționabilă. Are uși glisante, plus o bucătărie/dormitor cu chiuvetă, cuptor, paturi supraetajate, televizor și un acoperiș cu puncte de atașare pentru 2 minifigurine.

- În dojo se află 4 katane, 4 arme shuriken, suporturi pentru arme, o broșură cu informații despre turneul lui Sensei Chen, 3 trofee și perete exterior cu un sul de pergament.

- Strada include ceainăria exploratorului și a lui Mystake, o sală de jocuri cu reclamă, plus un stand de ziare cu 3 elemente NINJAGO®.

- Camera de ceai are ușă care se deschide și conține o tejghea, o balanță, un ceainic, o cană și 2 elemente NINJAGO®.

- În sala de jocuri se găsesc 2 aparate construibile, un aparat de dulciuri, reclame alternative, automat de răcoritoare care funcționează, cu bancnotă și 3 doze de suc, precum și un balon construibil în formă de porcușor atașat de acoperiș.

- Armele includ sabia lui Lloyd, cele 4 katane ale lui Garmadon și motofierăstrăul lui Puffer.

- Printre accesorii se numără telefonul lui Cole, undița lui Runje, bancnota lui Chan Kong-Sang, ciocanul și dalta lui Runme, ghipsul lui Lil Nelson, cupa lui Chad și sticla lui Betsiy.

- Combină acest set cu 70620 Orașul NINJAGO pentru și mai multă distracție plină de aventuri cu ninja.

- Această jucărie construibilă măsoară peste 37 cm înălțime, 38 cm lungime și 25 cm lățime.

 

#reducerespeciala

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: