|
Robotul Titan al lui Lloyd (70676)
Robotul Titan al lui Lloyd (70676)
Robotul Titan al lui Lloyd (70676)

Robotul Titan al lui Lloyd (70676)

(0 păreri)

LEGO Ninjago

 • Cod produs:
  70676
 • Numar piese:
  876
 • Varsta recomandata:
  9 +

369,99 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

70676 - Robotul Titan al lui Lloyd (70676) LEGO Ninjago

Armata de Blizzard Samurai nu are nicio șansă împotriva mărețului LEGO® NINJAGO® 70676 Robotul Titan al lui Lloyd! Acest robot ninja uriaș este echipat pentru bătălie, cu o cabină de control pentru o minifigurină, o mână care ține o katana gigantică, un scut-shuriken rotativ și un jetpack detașabil cu rol dublu de avion detașabil, aripi ajustabile și două lansatoare de proiectile. Construiește cele mai tari povești cu 6 minifigurine incluse, plus arme și accesorii, printre care un pergament de Spinjitzu Interzis și vârtejul Spinjitzu al lui Zane FS.

Acum poți duce construcția LEGO la un alt nivel cu Instructions PLUS, disponibil gratuit în aplicația LEGO Life pentru tabletă și smartphone. Instrucțiunile simple și clare au acum funcții digitale care permit zoom și rotirea creației din mers. 

 • Include 6minifigurine LEGO® Ninjago®: Lloyd, Zane FS, generalul Vex, Blizzard Sword Master, Blizzard Archer și Blizzard Warrior.
 • Robotul Titan al lui Lloyd 70676 este prevăzut cu o cabină de control pentru o minifigurină, o mână care ține o katana gigantică, un scut-shuriken rotativ și un jetpack detașabil cu rol dublu de avion detașabil, aripi ajustabile și două lansatoare de proiectile.
 • Printre armele incluse se numără katanele lui Lloyd, pergamentul de Spinjitzu Interzis al generalului Vex, două katane de gheață pentru Blizzard Sword Master, arbaleta pentru Blizzard Archer și katana de gheață pentru Blizzard Warrior.
 • Accesoriile includ masca de ninja și vârtejul Spinjitzu al lui Zane FS, și srmurile de gheață ale generalului Vex și Blizzard Warrior.
 • Colecționează și 70671 Călătoria lui Lloyd și 70678 Castelul Împăratului Osândit pentru și mai multe aventuri ninja!
 • Robotul Titan al lui Lloyd măsoară peste 37 cm înălțime, 35 cm lungime și 15 cm lățime.

 

 

 

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: