|
Kylo Ren\'s Shuttle (75256)
Kylo Rens Shuttle (75256)
Kylo Rens Shuttle (75256)
Kylo Rens Shuttle (75256)
Kylo Rens Shuttle (75256)
Kylo Rens Shuttle (75256)
Kylo Rens Shuttle (75256)
Kylo Rens Shuttle (75256)
Kylo Rens Shuttle (75256)
Kylo Rens Shuttle (75256)

Kylo Ren's Shuttle (75256)

(0 păreri)

LEGO Star Wars

  • Cod produs:
    75256
  • Numar piese:
    1005
  • Varsta recomandata:
    10 +

649,99 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

75256 - Kylo Ren's Shuttle (75256) LEGO Star Wars

Inspira joaca galactica pe roluri cu naveta lui Kylo Ren! Interpreteaza aventuri de calatorii in spatiu cu 75256 Naveta lui Kylo Ren LEGO Star Wars™. Aceasta versiune din caramizi a navei personale de transport a Liderului suprem din filmul Razboiul stelelor: Ridicarea lui Skywalker, are o multime de detalii care vor incanta deopotriva copiii si colectionarii, precum un motor rotativ drept pentru a plia aripile la aterizare, si posibilitatea de a scurta aripile prin plierea in jos a partii de sus. Mai este si o rampa de acces cu deschidere, 2 lansatoare cu arc si o carlinga cu loc pentru a aseza Liderul suprem Kylo Ren si 2 minifigurine in spate. Pe langa Liderul suprem, aceasta grozava nava LEGO Star Wars include de asemenea Generalul Pryde, un Soldat Sith, Soldat de asalt al Ordinului Întai si 2 Cavaleri Ren pentru joaca de actiune imediata. • Include 6 minifigurine LEGO Star Wars™: Liderul suprem Kylo Ren, Generalul Pryde, un Soldat Sith, un Soldat de asalt al Ordinului Întai si 2 Cavaleri Ren. • Naveta de comanda a lui Kylo Ren are un motor rotativ drept pentru a plia aripile la aterizare, posibilitatea de a scurta aripile prin plierea in jos a partii de sus, 2 lansatoare cu arc, rampa de acces care se lasa in jos si o carlinga cu 3 minifigurine. • Armele includ sabia laser a lui Kylo Ren, pistolul explozor al Generalului Pryde, pusca explozor a Soldatului Sith, explozorul Soldatului de asalt al Ordinului Întai, si toporul si buzduganul Cavalerilor Ren. • Include un design de coif al cavalerilor Ren, nou din octombrie 2019. • Inspira scene de joaca pe roluri din filmul Razboiul stelelor: Ridicarea lui Skywalker, cu nava personala de transport a lui Kylo Ren. • Poate fi un cadou minunat de zi de nastere, de Craciun sau doar un cadou Star Wars™ pentru orice ocazie. • Nava LEGO Star Wars™ cu aripile extinse masoara peste 35 cm in inaltime, 21 cm in lungime si 50 cm in latime.

#reducerespeciala10

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: