|
-20%
Aventurile lui Mario - set de baza (71360)
-20%
Aventurile lui Mario - set de baza (71360)
Aventurile lui Mario - set de baza (71360)
Aventurile lui Mario - set de baza (71360)
Aventurile lui Mario - set de baza (71360)
Aventurile lui Mario - set de baza (71360)
Aventurile lui Mario - set de baza (71360)
Aventurile lui Mario - set de baza (71360)
Aventurile lui Mario - set de baza (71360)

Aventurile lui Mario - set de baza (71360)

(0 păreri)

LEGO Super Mario

  • Cod produs:
    71360
  • Numar piese:
    231
  • Varsta recomandata:
    6 + ani

207,99 Lei
259,99 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

71360 - Aventurile lui Mario - set de baza (71360) LEGO Super Mario

Poti aduce Aventurile lui Mario LEGO® în viața reală! Copiii deblochează provocări nelimitate pline de acțiune cu o figurină LEGO Mario™ extrem de interactivă! Copiii pot face echipă cu personajul lor preferat si in lumea reală prin acest set Aventurile lui Mario - Set de Baza (71360) LEGO® Super Mario™.

Setul conține o figurină LEGO Mario™ care reacționează instantaneu cu ajutporul ecranelor LCD. Jucătorii câștigă monede virtuale mișcându-l pe LEGO Mario de la Țeava de pornire la Stâlpul de final.

Rearanjează cărămizile pentru a crea noi niveluri de joacă!

Aplicația gratuită LEGO Super Mario este disponibilă pentru o mai buna observare a jocului. Are instrumente de vizualizare cu zoom cu rotire pentru a ușura construitul, sugerează alte modalități creative de a construi și juca, și este un forum sigur pentru a imparti idei cu prietenii.

Grozav pentru joaca de unul singur sau concursuri în grup, seturile LEGO Super Mario aduc în lumea reală un personaj indragit de catre familie.

Acest set impreuna cu seturile de extindere oferă provocări nelimitate, și dezvoltă abilități de rezolvare a problemelor.

• Fanii pot începe explorarea universului LEGO® Super Mario™ cu distracții din plin, cu acest set de baza Aventuri cu Mario (71360), cu 7 cărămizi de acțiune pentru diferite interacțiuni cu figurina LEGO Mario™.

• LEGO® Mario™ are senzori de culoare, plus ecrane LCD în ochi, gură și abdomen pentru a afișa peste 100 de reacții instantanee diferite la mișcare. Este inclusă și o boxă care redă sunete și muzica emblematică din jocul video.

• În acest super-set de joc, LEGO® Mario™ colectează monede virtuale în timp ce aleargă și sare de la Țeava de pornire la Stâlpul de finiș.

• Acest set de colecție LEGO® cu 231 de piese, poate fi un minunat cadou de zi de naștere sau de Sărbători pentru copiii de 6+ ani, care pot construi și se pot juca cum știu ei, învățând să rezolve probleme în timp ce se bucură de distracție creativă.

• Rearanjează setul și combină cu Seturile de extindere LEGO® Super Mario ™ pentru a crea niveluri și jocuri și mai provocatoare de jucat cu, și împotriva prietenilor.

• Figurina LEGO® Mario™ este alimentată de 2 x baterii AAA (neincluse în set), oferind o experiență extrem de interactivă în joc în care jucătorii primesc feedback și recompense instantanee pentru creativitate.

• Copiii vor adora aplicația gratuită LEGO® Super Mario™, cu instrucțiuni de construcție, inspirație pentru distracție, moduri creative de a se juca, și multe altele. Pentru lista dispozitivelor compatibile Android și iOS, accesează LEGO.com/devicecheck.

#reducerespeciala10

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: