|
Costum de puteri: Constructor (71373)
Costum de puteri: Constructor (71373)
Costum de puteri: Constructor (71373)
Costum de puteri: Constructor (71373)
Costum de puteri: Constructor (71373)
Costum de puteri: Constructor (71373)

Costum de puteri: Constructor (71373)

(0 păreri)

LEGO Super Mario

  • Cod produs:
    71373
  • Numar piese:
    10
  • Varsta recomandata:
    6 + ani

49,99 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

71373 - Costum de puteri: Constructor (71373) LEGO Super Mario

Costum de constructor LEGO® Super Mario™ pentru un joc și mai distractiv! Jucătorii LEGO® Super Mario™ pot călca cu putere pentru a obține un scor mai mare, cu acest Costum de puteri: Mario Constructor (71373). Când LEGO® Mario™ poartă acest costum interactiv, jucătorul poate câștiga monede digitale făcându-l să calce cu putere pe cursa construită din cărămizi. Acest set de construcție este o jucărie cadou minunată pentru copiii care au deja Aventurile lui Mario - Set de bază (71360), care include figurina LEGO Mario. Distracție în aplicație Există instrucțiuni de construcție ilustrate în cutie și în aplicația gratuită LEGO Super Mario. Aplicația oferă de asemenea o platformă unde copiii își pot partaja creațiile cu alții în siguranță, plus inspirație pentru moduri creative de a construi și juca, și alte lucruri distractive. Jocuri pline de acțiune Seturile de joc de colecție LEGO Super Mario aduc în lumea reală un personaj emblematic unic, și încurajează creativitatea în rezolvarea problemelor. Setul de bază și Seturile de extindere modulare plus Pachetele de puteri, permit fanilor să-și creeze propriile lor nivele pentru competiții distractive cu prietenii sau jocuri pe cont propriu.

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: