|
Costum de puteri: Pisica (71372)
Costum de puteri: Pisica (71372)
Costum de puteri: Pisica (71372)
Costum de puteri: Pisica (71372)
Costum de puteri: Pisica (71372)
Costum de puteri: Pisica (71372)

Costum de puteri: Pisica (71372)

(0 păreri)

LEGO Super Mario

 • Cod produs:
  71372
 • Numar piese:
  11
 • Varsta recomandata:
  6 + ani

49,99 Lei

sau
Comandă prin telefon: 0755 133 293

Distribuie prin:

Detalii

71372 - Costum de puteri: Pisica (71372) LEGO Super Mario

Costum interactiv LEGO® Super Mario™ pentru un joc pisicesc! Copiii adaugă o abilitate de felină la jocul LEGO® Super Mario™ cu acest Costum de puteri: Mario Pisică (71372). Acesta conține un costum interactiv pe care LEGO® Mario™ (figurina nu este inclusă) îl poate purta, declanșând sunete de tors și mieunat și dându-i puterea de a se plimba pe pereți și de a câștiga monede digitale. Acest set de joc unic este un cadou minunat pentru copiii care au deja Aventurile lui Mario - Set de bază (71360), care include figurina LEGO Mario. Construiește și joacă-te Instrucțiunile de construcție pentru acest set LEGO pot fi găsite în cutie și în aplicația gratuită LEGO Super Mario. Aplicația este un mediu în care copiii își pot partaja creațiile în siguranță, și include inspirație pentru moduri creative de a construi și juca, plus alte lucruri distractive. Distracție competitivă Seturile de joc de colecție LEGO Super Mario aduc în lumea reală un personaj preferat al familiilor și sunt minunate pentru competiții cu prietenii sau pentru jocuri pe cont propriu. Setul de bază, Seturile de extindere și Pachetele de puteri permit fanilor să-și creeze propriile lor nivele pentru distracție creativă nelimitată.

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrare

Taxă unică de livrare: 9,99 lei.
Livrare gratuită pentru comenzile de minim 250 lei.
Expediem comenzile rapid (în maxim 2 zile lucrătoare), cu exceptia comenzilor de piese LEGO la bucată a căror pregătire poate dura mai mult. Detalii aici.

Retur și schimb

E ok să te răzgândești. E simplu să returnezi. Poți returna sau schimba produsul cumpărat oricând în termen de 14 zile. Asigură-te doar că cutia setului este intactă, ambalajul original nu trebuie să fie desfăcut. Detalii aici.

Păreri (0)

Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.


Recomandate: