Programul de fidelizare

Cumpărătorii fideli beneficiază de discounturi substanţiale pe site-ul nostru, astfel:


  - dacă valoarea cumulată a comenzilor efectuate şi finalizate este mai mare de 1000 de RON beneficiaţi de o reducere de 5% pentru comenzile viitoare!

  - dacă valoarea cumulată a comenzilor efectuate şi finalizate este mai mare de 1500 de RON beneficiaţi de o reducere de 6% pentru comenzile viitoare!

  - dacă valoarea cumulată a comenzilor efectuate şi finalizate este mai mare de 2000 de RON beneficiaţi de o reducere de 7% pentru comenzile viitoare!

  - dacă valoarea cumulată a comenzilor efectuate şi finalizate este mai mare de 2500 de RON beneficiaţi de o reducere de 8% pentru comenzile viitoare!

  - dacă valoarea cumulată a comenzilor efectuate şi finalizate este mai mare de 3000 de RON beneficiaţi de o reducere de 9% pentru comenzile viitoare!

  - dacă valoarea cumulată a comenzilor efectuate şi finalizate este mai mare de 3500 de RON beneficiaţi de o reducere de 10% pentru comenzile viitoare!

 

Aceste praguri nu sunt fixe, ci variază în sus sau în jos în functie de valoarea comenzilor. Pentru calcularea discountului sunt luate în considerare toate comenzile din ultimii doi ani. Comenzile mai vechi de doi ani se arhivează automat şi nu se mai încadrează în programul de fidelizare.

Pentru a beneficia de discount va recomandăm să folositi întotdeauna acelaşi cont pentru cumpărături. În cazul în care aveţi mai multe conturi pe site,adica v-aţi înregistrat cu mai multe adrese de e-mail, nu avem posibilitatea de a comasa sau cumula comenzile pentru conturi diferite chiar dacă este vorba de aceeaşi persoană.

 

Reducerile se aplica produselor care nu sunt deja la promoţie! Promoţiile nu se cumulează!

Toate drepturile rezervate. Utilizarea acestui site semnifică acordul tău la Termeni și condiții. Website & SEO: Okkwebmedia | Grafică & WebDesign:

© 2008-2018 Clever Toys®. All Rights Reserved. Clever Toys®, logo-ul CleverToys și denumirea "Pune-ți mintea la joacă" sunt Marcă Înregistrată la OSIM.
LEGO®, logo-ul LEGO, DUPLO și Minifigurina sunt mărci înregistrate LEGO Group. © 2018 The LEGO Group