-20%

Spitalul din Heartlake (41318) - Cutie deteriorata

ATENŢIE! Cutia este deteriorată (puţin turtită, are zgârieturi şi/sau etichetă de preţ ce nu se poate dezlipi). Din acest motiv preţul este redus cu 20%.

Cod produs
41318d
Vârstă recomandată
7 - 12 ani
Nr. pieselor în cutie
871
Nr. minifigurinelor în set:
4
Data lansării:
2017-06-01
449,99 Ron 359,99 Ron
Stoc epuizat
    

Livrare GRATUITĂ

 

Răsplătim clienții fideli

Află mai multe...

 

Comandă prin telefon

0755 133 293

 

Avertisment !

Pericol de sufocare. Piese mici.

Contraindicat copiilor mai mici

de 3 ani.

ATENŢIE! Cutia este deteriorată (puţin turtită, are zgârieturi şi/sau etichetă de preţ ce nu se poate dezlipi). Din acest motiv preţul este redus cu 20%.
Nu există nicio urgență medicală pe care Spitalul din Heartlake să nu o poată rezolva! Lansează elicopterul sau trimite ambulanța pentru a-i salva pe cei bolnavi sau răniți din orașul Heartlake. Intră în Camera de urgență pe ușa batantă și folosește aparatul cu raze X pentru a verifica dacă sunt oase fracturate. Studiază apoi probele cu medicul în cabinetul de consultații, înainte de a o ajuta pe Olivia să îngrijească bebelușul nou născut în incubatorul spitalului. Mereu este cineva care are nevoie de ajutorul tău!
Scrie propria părere
Dacă vrei să ne spui părerea ta despre acest produs, trebuie să te autentifici. Intră în contul tău sau Creează un cont nou.
Recomandate
Toate drepturile rezervate. Utilizarea acestui site semnifică acordul tău la Termeni și condiții. Website & SEO: Okkwebmedia | Grafică & WebDesign:

© 2008-2018 Clever Toys®. All Rights Reserved. Clever Toys®, logo-ul CleverToys și denumirea "Pune-ți mintea la joacă" sunt Marcă Înregistrată la OSIM.
LEGO®, logo-ul LEGO, DUPLO și Minifigurina sunt mărci înregistrate LEGO Group. © 2018 The LEGO Group